Friday, 6 November 2009

khabar baik dari abah

email from abah:

salam,
abah dapat surat jemputan hari anugerah dari sekolah atin yang akan diadakan pada 14/11/2009.
terkejut juge abah...
1. anugerah dapat no 2 dalam tingkatan dan kelas.
2. anugerah highest dalam subjek kimia.
3. anugerah kokurikulum.
tahniah le kat dia..
abah harap dia cemerlang dalam spm yg akan bermula pada 18/11/2009. nanti.... insyaalah.




MasyaAllah!
i am soooo happy!
i am just so worried about her.because she played a lot!
balik rumah x study pon!
tgk tv,men tenet,and gedik2 ngn aku yg tgh bercuti ni
mmg risau

tp alhamdulillah she can do it

utk membuktikan yang she play a lot,

dia turun dari kelas first sampai kelas last!

boleh x cmtu?aktif sangat.

tapi skrg dia dpt no 2 utk seluruh tingkatan!how a big achivement!i know.this is not the real SPM yet but i do appreciate her effort..tu pon lepas abah,mama and the rest psycho2 dia..hehe...aku yg ajar semua orang psycho dia...bg dia pressure...sbb i know her...
it works!
SPM nnt tatau la kan.hopefully she can do well jugak

p/s: suke la men2 email ngn abah...rasa ada attachment gituh...i luv u!

2 comments:

aidamanas said...

huhu dia dpt 7 A

♥sAzALOvEwAN♥ said...

fullawey!!!
tgk la adek saper..
huu
t mai balik mesia, dia plak smbung sana..
i'ALLAH..
congrates tok dia..