Friday, 22 May 2009

cupcake n birthday cake

saya bake 2 cakes for nana's birthday..first time buat cupcake...hehe..guna resepi yg sama je buat kek coklet...cuma tuang je dalam cup tu...ngelat...

pastu reym n k nadiah n fatin tlg hias2...sbb buat ni msa nk buat usrah..so ade org tlg hias2...
sbb ramai org kt rumah




lawo dok kek cincai?pisau pon pakai pisau potong sayor..heh!telupa bab pisau..pas nyanyi2 baru sedar pisau xde...



happy birthday nana!

da lepas lama dah...
4th may
tapi terasa bosan nk letak sesuatu dlm blog.
huhu


6 comments:

♥sAzALOvEwAN♥ said...

mana resipe wat cupcake?
huuu~
leh wat nanti...
ekeke

mummYaeesh said...

rajinnye uols...mcmana ek nak wat yg icing kat atas tu??

maimanas said...

icing tu beli kt kedai..ada jual siap dalam tube...hehe...senang sini semua ada jual...teringin gk nk buat sendiri...cari2 bhn.sekali jumpa yg da siap...beli terus...hehe..

jojot said...

wah2..nmpk cm sedap! sdp x?? haha! sng gile ade jual icing..eee..tibe2 teringin nk kek jgk!!

maimanas said...

mestila sedap...dipuji seantero dunia...kehkehekeh...

aah ja..sini segera2 bab2 bakery ni semua mende ada...utk kids punya pun ada..utk bdak2 main...tp blh makan...comel je...

Wa'ah said...

humph
kat sana banyak jual ready made..
even pastries pon ada jual ready made..takyah terkial2 buat adunan utk kulit pie ke apa